Axel & Rönne selected as Precious Talents - Nordic Watch & Jewellery Fair

Precious is the leading meeting place in Scandinavia for the designers, retailers, brands and buyers in the watch and jewellery industry in Scandinavia. Once a year, a few brand are hand-picked and called Precious Talents to exhibit at the fair as well written about in articles and magazines.

We are proud to annouce that Axel & Rönne watches have been selected as Precious Talent 2018. Axel & Rönne is the only nordic watch brand selected to exhibit as a talent, together all other nordic brands. We will be exhibiting our minimalistic designed handcrafted watch collection, lookbooks, straps and fashion concept in Stockholm between 6 - 8 September 2018. Precious talent is a well-apprieciated quality & branding stamp for our brand.

Designed & Assembled in Gothenburg. Straps made in Italy, Swiss Movement

Designed & Assembled in Gothenburg. Straps made in Italy, Swiss Movement

Precious är den ledande mötesplatsen i Norden för leverantörer och inköpare av produkter, material och tjänster för ur- och smyckebranschen. Axel & Rönne har blivit utvald som en av årets talanger, Precious Talent 2018. Vi kommer att ställa ut våra design klockor med handgjorda vegetabiliskt garvat italienskt läder i Stockholm tillsammans med andra nordiska och lokala varumärken. Axel & Rönne är det ända nordiska klockvarumärket som ha valts ut. 

Karl Rönneklev